Zhuhai jiacheng Sc.i. & Technologie. Co., Ltd

     Fabrieks directe verkoop, veilige levering, en 100% zeker om reshiping

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenprimobolan steroïden

Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan

Certificaat
Van goede kwaliteit Anabool Steroid Hormoon voor verkoop
Van goede kwaliteit Anabool Steroid Hormoon voor verkoop
Ik wil zeggen voor alles DANK U ik met onze zaken uiterst gelukkig ben. De kwaliteit van het poeder is uitstekend! Mijn zaken groeien snel!

—— Devan

Wij tessted alle producten, gebruikten wij analitycal verwijzing van sigmaaldrich en ik ben gelukkig met resultaten, was de zuiverheid van alle poeder overal 99%

—— Rob

Uw Hg is zeer goed! dank u! Ik zal opnieuw na 10days komen, heb ik 500kits nodig.

—— John

Ik ben online Chatten Nu

Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan

China Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan leverancier
Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan leverancier Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan leverancier Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan leverancier

Grote Afbeelding :  Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JIACHENG
Certificering: Liquid Detection
Modelnummer: Anabool

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verpakking volgens de regeling van klantenorden
Levertijd: De dag na de betaling
Betalingscondities: De Western Union, MoneyGram en BankWire
Levering vermogen: Massavoorraad
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Verschijning: wit poeder Analyse: 99.6%
MOQ: 5gr Levertijd: Binnen 12 uren
CAS: 303-42-4 mw: 414.62

Steroid Methenolone Enanthate (Primobolan-Depot)

 

Bobybuildings Anabool Ruw Poeder

 

 

Toepassingen:

 

Het heeft om het veiligst en meest minst onderdrukkend nagedacht te zijn, weinig bijwerkingen gehad en is uiterst efficiënt. Zo waarom niet wordt Primobolan gebruikt door elk lichaam? De redenen kunnen in veel van de misvattingen liggen die deze ongelooflijke drug omringen.

 

Primobolan geeft geen snelle aanwinsten, of nauwkeuriger, veroorzaakt geen snelle verhoging van waterbehoud, daarom heeft het „als zwak“ beschouwd, nog in termen van de bouw van stevige spier, is het één van de meest efficiënte beschikbare steroïden.

 

Alle steroïden zijn gebaseerd op de testosteronmolecule en alle steroïden verstrekken twee functies – één, van het nabootsen androgene gevolgen binnen het lichaam. (Fundamenteel alle „mannelijke“ eigenschappen – sterkte, agressie, de capaciteit om spier, enz. te kweken). En er is ook het „anabole“ effect, in zoverre dat zij opnieuw stikstof circuleren die daarom meer van de noodzakelijke bouwstenen nodig voor de weefselgroei en reparatie gebruiken. Tenzij de voldoende aminozuren aanwezig zijn zal de spiergroei subpari zijn en in het geval van Primobolan is dit van uiterste betekenis. U MOET hard opleiden en u MOET heel wat proteïne eten.

DAT, is wanneer u zult zien welke Primobolan kan doen.

 

Het concept achter Primobolan moest een veel grotere anabole aan androgene verhouding hebben. Het redeneren is niet veel verwijderd uit originele steroid Dianabol, die om een „vriendelijkere, zachtere“ vorm van testosteron werd geformuleerd te zijn. Op deze wijze, kan de atleet alle voordelen van de grotere spiergroei zonder al nadeel en de afschaffing van bovenmatige androgens krijgen. In het geval van Dianabol, was het een goed idee nog enkel het niet vrij evenals verondersteld bleek. Met Primobloan, kregen zij het juist.


Primobolan heeft ook een uniek festrogen het blokkeren vermogen die in „magere aanwinsten resulteren.“ (Ertoe brengend sommige mensen om te geloven is het enkel een „snijder“ die ook belachelijk is aangezien alle steroïden de groeidrugs zijn). Het brandt echt geen vet maar kan meer vet worden gevormd verhinderen.


Zijnd een afgeleide DHT (technisch is het DHB) Primobolan blokkeert SHBG (de bindende globuline van het geslachtshormoon) waarbij oestrogeen wordt verhinderd zich te vormen. Wanneer het gebruiken van Primobolan te hoeven u niet alleen om geen antiaromatase toe te voegen het zo als op zijn één als u testosteron toevoegt dienst doet, kan antie niet worden vereist. (Of u kunt een milde, natuurlijke antie-formule zoals gevonden in de POSTcyclus van de Fabriek willen toevoegen).

 

Als u benieuwd bent of kunt u een cyclus van Primobolan zonder afschaffing alleen doen u worden verward. Hoewel mild, is Primobolan een bron van exogene androgen en na een paar weken HPTA zal beginnen te sluiten en zijn natuurlijke t-productie zal worden gecompromitteerd aangezien androgens in de drugs voldoende zullen vervangen wat niet wordt verloren. Derhalve zullen de sterkte en het libido tank. Om die reden, voegen de meeste bodybuilders wat testosteron in een Primobolan-cyclus toe.

 

Primobolan is vaak vergeleken bij Deca Durabolin – zeer waarschijnlijk wegens het feit dat zij mild androgeen allebei zijn. Nochtans nandrolone“ kwaliteiten, van Deca zijn de „eigenlijk meer onderdrukkend dan recht testosteron. Deca verhoogt ook progesterone die extreem waterbehoud veroorzaakt, dat overigens vaak, verkeerd, als spiergroei wordt beschouwd. Primobolan veroorzaakt bijna geen waterbehoud daarom vele mensen vinden het geen goede „massa“ bouwer is, dat waarschijnlijk zijn grootste misvatting is.

 

Primobolan is bedrieglijk in die zin dat de aanwinsten zij zijn niet openlijk duidelijk aanvankelijk zo schoon zijn — wat van een andere mythe rekenschap geeft dat Primobolan weken binnen aan „schop.“ vergt Dat, natuurlijk, is onzin. Het begint werkend binnen uren, maar de resultaten kunnen niet voor een tijdje merkbaar zijn.

 

Primobolan kan een opmerkelijke groottedrug op een het ophopen cyclus zijn, ALS… u adequate proteïne verbruikt. Dat is het hoofd op wie het gebaseerd is. Het herstelt niettemin verhoogde anabolism. Zonder de voedselbron, heeft de drug niets om te werken met, zodat als u niet geëngageerd bent aan opleiding hard en heel wat eten, Primo zal zijn een teleurstelling. Maar voor meer gevorderde trainers, en hen die aan natuurlijk opleiding worden gebruikt, zal Primo als een wondermiddel schijnen. Welk het vriendelijk van is.

 

Er is ook een mondelinge vorm van Primobolan die vaak wordt overzien, de reden die, zijn zij waarschijnlijk de meest onpraktische beschikbare steroïden is. De Primoblanacetaat is niet 17 alpha- alkylated, daarom beklemtonen zij niet de lever. Grote geluiden, eh? Het probleem is, zijn zij slechts biologische beschikbaarheid ongeveer 4 uren, die in verscheidene dosering de hele dag (en nacht resulteren) stabiele bloedniveaus te handhaven. Het andere probleem is de kosten. Bij welk gewoonlijk $2 een pil en een noodzaak van 8 pillen een dag, de wekelijkse prijs bedraagt $100 per week voor een milde cyclus zal overschrijden. Daarom Primobolan-zijn de tabletten niet in de grote vraag. (Niettemin als de kosten niet veel van een zorg zijn zijn zij een uitstekende „veilige“ keus voor een eerste keer gebruiker of een „natuurlijke“ atleet die het duidelijk zijn of haar systeem binnen een dag nodig heeft).

 

Primobolan is „Rolls Royce“ van dure steroïden –, maar met een waarde van het. Het stapelt goed met alles en voegt verhoogde anabolism aan om het even welke cyclus toe terwijl het houden van bloeddruk, cholesteroltelling en trombocyt binnen normale waaier met gematigd gebruik. Het kan ook de enige steroïden zijn geschikt voor vrouwen, met uitzondering van Anavar, hoewel Primobolan veiliger is.


De mensen zijn betrokken bij haarverlies met het gebruik van Primobolan maar de meeste gebruikers eisen het neen harder is op het haarscheurtje dan recht testosteron.


Wegens de milde aard van Primobolan gebruiken sommige bodybuilders het als „brug“ tussen cycli hoewel dat niet wordt geadviseerd aangezien het verder natuurlijke testosteronproductie zal onderdrukken en het moeilijker zal maken terug te kaatsen.

 

Primobolan kan een uitstekende toevoeging zijn aan HRT (de Therapie van de Hormoonvervanging) (200 mgs van Primo met 100mgs van wekelijks testosteron) maar het is niet beschikbaar met een voorschrift in de meeste landen.

 

 

FOTO:

 

Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan

 

 

Snel Detail:


Alias: 17-Hydroxy-1-methyl-5-androst-1-Engels-3-één, primobolan-DEPOT,

 

metenoloneenantate, Methenolone Enanthane, metenolone enanthate, Methenolone 17-

 

enanthate, Methenolone Enanthate, (Primo E), PriMo E, Primonabol-Depot


Zuiverheid: 99%


MF: C27H42O3


Mw: 414.62


CAS: 303-42-4


Methenolone Enanthate Bodybuilding, het Depot Anabool Ruw Poeder van CAS 303-42-4 Primobolan
Einecs Nr: 207-097-0


MOQ: 5gram


Norm: Ondernemingsnorm


Verschijning: Wit Kristallijn poeder.

 

 

 

Ons proces:


Het kwaliteitscontroleprocédé


1) Het kopen
Het grondige marktonderzoek, begrijpt de prijs van grondstoffen en prestaties. Aan de verwervingsbron volledig, volledig de kwaliteit van de verwerving van grondstoffen te begrijpen en te waarborgen.


2) Inspectie
Vier stappen: bemonstering, steekproefvoorbehandeling, het meten en gegevens - verwerking.


3) Het produceren
a) Elke exploitant moet zelfinspectie van producs doen en de overeenkomstige inspectieverslagen maken.
B) Volledige inspecteurs door controle de exploitantzelfinspectie, en overzicht en teken in het overeenkomstige verslag. De volledige inspectie is de oorzaak van inspectie van afgewerkt product, en maakt tot het afgewerkte product inkomende inspectieverslagen.


4) Alvorens te verkopen
Het testresultaat kan worden opgeleverd alvorens te verkopen.
De instelling van de derdeopsporing wordt toegestaan als u niet tevreden met testresultaten bent.

 

 

Contactgegevens
Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: jiacheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)