Zhuhai jiacheng Sc.i. & Technologie. Co., Ltd

     Fabrieks directe verkoop, veilige levering, en 100% zeker om reshiping

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenmasteron steroïden

Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging

Certificaat
Van goede kwaliteit Anabool Steroid Hormoon voor verkoop
Van goede kwaliteit Anabool Steroid Hormoon voor verkoop
Ik wil zeggen voor alles DANK U ik met onze zaken uiterst gelukkig ben. De kwaliteit van het poeder is uitstekend! Mijn zaken groeien snel!

—— Devan

Wij tessted alle producten, gebruikten wij analitycal verwijzing van sigmaaldrich en ik ben gelukkig met resultaten, was de zuiverheid van alle poeder overal 99%

—— Rob

Uw Hg is zeer goed! dank u! Ik zal opnieuw na 10days komen, heb ik 500kits nodig.

—— John

Ik ben online Chatten Nu

Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging

China Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging leverancier
Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging leverancier Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging leverancier Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging leverancier

Grote Afbeelding :  Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: JIACHENG
Certificering: Liquid Detection
Modelnummer: steroïden

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10 G
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Verpakking volgens de regeling van klantenorden
Levertijd: Binnen 8 uren na het ontvangen van de betaling
Betalingscondities: Bitcoin, de Western Union, MoneyGram en BankWire
Levering vermogen: 30000kg/momth
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Verschijning: wit poeder. Andere Naam: Hormoon; Masteron E; Drostanolone Enanthate; Drolban; Masterid; Masteril; Masterone; MDHT; Medrotes
MF: C27H44O3 mw: 416.64
Analyse: 99.8% CAS: 13425-31-5

 

 

Het Hormoon rae poeder van Drolbanenanthate Drostanolone Enanthate

 

Voor Spierverhoging

 

 

 

Borstkanker:


De hormonale behandeling maakt deel uit van de complexe therapie voor één of ander soort tumors, in het bijzonder de verbonden aan hormoon-actieve weefsels zoals borst of prostate kanker. Sommige types die van de cellen van borstkanker, oestrogeenreceptoren (genoemd uitdrukken ER+-kanker), gebruiken oestrogeen voor hun groei en verspreiding. Daarom de drugs die oestrogeenreceptoren blokkeren of hun uitdrukking op de anti-oestrogenen verminderen van het celmembraan konden de uitgespreide tumor en grootte beperken. Drostanolone is FDA geweest [8] wordt goedgekeurd als anti-estrogenic drug voor de behandeling van borstkanker die. Tegen de tijd dat van zijn versie, er niet waren waren lijden vele alternatieven voor patiënten die aan borstkanker en drostanolone een revolutie voor deze patiënten. Aangezien het lager androgeen tarief heeft in vergelijking met testosteron, is het risico van virilization veel lichter. wegens dit feit, vrouwen, die gewoonlijk niet goed aan enige anabole steroïden antwoorden, hadden veel grotere kans om kanker te overleven. Drostanolone kan ook voor borsttumors worden gebruikt die niet goed aan andere behandelingen of ook als verzachtende zorg voor geavanceerde ongeneeslijke tumors antwoorden. De gevolgen van het product hangen natuurlijk van de dosis en de periode beleid af. Het risico van virilization wordt groter met hoge dosissen en ononderbroken beleidsperiode.

 

Bodybuilding:

Met de ontwikkeling van nauwkeurigere behandelingsbenaderingen, wordt drostanolone als antitumor agent vervangen door geneesmiddelen met lager virilizationrisico en verminderde bijwerkingen. Nochtans, blijft drostanolone populair onder bodybuilders, [nodig citaat] vooral tijdens scherpe cycli, wanneer het vette verlies het belangrijkste doel is. Men zou moeten benadrukken dat drostanolone slechts efficiënt zal zijn als het het lichaamsvetpercentage van de gebruiker reeds laag is (<10>oestrogeen. [9]

Vele bodybuilders combineren drostanolone met andere anabole steroïden. [nodig citaat] Drostanolone zelf is slechts zwak anabool, wat is waarom het niet alleen tijdens het ophopen cycli wordt gebruikt. Nochtans, wanneer gecombineerd met andere anabole steroïden, kan drostanolone hun gevolgen verbeteren. Omdat drostanolone als anti-oestrogeen door de afschaffing van oestrogeenreceptoren dienst doet, hebben andere aromatizable steroïden minder uitgesproken op oestrogeen betrekking hebbende bijwerkingen. Ook, bindt drostanolone geslachts hormoon-bindende globuline (SHBG) die gewoonlijk een gedeelte vrije geslachtshormonen en steroïden, zoals testosteron, zal binden en hen buiten werking zal stellen. Wanneer drostanolone aan SHBG bindt, het niveau die van unbound SHBG-dalingen, de kans van het verminderen die aan andere steroïden binden, die hun bioavailablilty verhoogt.

Bovendien is drostanolone ook geschikt voor die volgend calorieën beperkt regime aangezien het sterkte verhoogt, afschrijvingstermijnen vermindert en duurzaamheid zonder gewichtsaanwinst verbetert.

 

 

Snel Detail:

 

Drostanolone Enanthate (Masteron E)
1. CAS: 13425-31-5
2. MF: C27H44O3
3. Mw: 416.64
4. EINECS: 208-303-1
5. Analyse: 99.9%min.

6. Verschijning: wit of gebroken wit kristallijn poeder.

7. Alias: Drostanolone, 2alpha-Methyldihydrotestosterone enanthate; Mast E; Binnenshuis;

Drostanolone Enanthate; Masteron; Drostanolone; Drolban; Drolban; Masterid; Masteril; Masterone; MDHT; DroMostanolone Enanthate (Masteron); Mast E
8. Gebruik: kan als farmaceutisch materiaal worden gebruikt. Zijn hoofdfunctie is metabolisme te bevorderen. De anabole gevolgen omvatten de groei van spiermassa en sterkte, verhoogde beendichtheid en sterkte, en stimulatie van lineaire de groei en beenrijping.

 

Alias:

Masteron

Verschijning:

Wit Poeder

Eigenschap:

Natuurlijk

Functie:

Bodybuilding

Productnaam:

Masteronsteroïden

Gebruik:

Farmaceutisch

Functie:

vermeld als sympathicolytic en mydriatic. Het kan activiteit als afrodisiacum hebben

 

 

Drostanolone enanthate, die ook Masteril of Masteron kan worden genoemd, is anabole steroïden.
Drostanolone wordt enanthate gebruikt hoofdzakelijk door atleten die sterkte moeten behouden terwijl het verliezen van massa. Het is voordelig aan agenten en atleten die in een bepaalde gewichtsklasse moeten blijven.
Drostanolone enanthate kan spierhardheid en dichtheid verhogen, die een individu een volledigere verschijning geven wanneer het concurreren op stadium.
Drostanolone enanthate kan verhoogde sterkte bevorderen terwijl het houden van lichaamsvet hetzelfde of zelfs verminderend het, kan iets helpen om spierverlies te verhinderen terwijl het op dieet zijn.
 

 

Steroid Drostanolone Enanthate Hormoon van Drolbanenanthate Masteron voor Spierverhoging

 

 

Wij hebben goede prijzen, hoge quanlity, beste pakketmethodes, veiligheidsverzending,

 

belangrijker, verstrekken wij re-schipbeleid, zodat is er niet om het even welk verlies zodra u

 

orde van ons en ik waarborg levering en uw belangen!

 

 

 

Beschrijving:


Het Dromostanolonepropionaat, ook als drostanolonepropionaat wordt bekend na langdurig van tijd als zeldzame drug geniet nu van grotere populariteit die, en deservedly zo.
Waar men wenst om geen hoop van injecteerbaar te gebruiken en wenst om of geen trenbolone of slechts een bescheiden hoeveelheid die drug te gebruiken, is Masteron vaak een ideale keus voor opneming in een steroid stapel, of in sommige gevallen voor gebruik als zool injecteerbaar voor een steroid cyclus.

Masteron Enanthate is distinctief in de klasse van injecteerbare anabolics. Het helpt om bloedniveaus te verhogen en helpt ook om op plasmaniveaus van jocks te schieten. Aldus, is Masteron Enanthate vele die gelegenheden als pre-wedstrijddrug worden aangewend. Er zijn geen vereist om een andere assistentdrugs zoals Arimidex toe te voegen, als Masteron Enanthate in steroid cyclus aangewend wordt. Masteron Enanthate wordt altijd geadviseerd om voor het stapelen met andere steroïden te gebruiken, maar is niet raadzaam voor newbies. Masteron Enanthate wordt over het algemeen gedoseerd bij 200mg/ml, en de maximumdosis met Masteron Enanthate is 400mgs/week.

Maar toch, heeft het gebruik van Masteron Enanthate verscheidene bijwerkingen, zoals gynecomastia, waterbehoud en gevaarlijke verhogingen van bloedspanning, haarverlies, agressie, en acne. Het zou ook in verlies van libido kunnen resulteren aangezien het sluitingen de productie van testosteron in lichaamsbouw. Alles bij elkaar, is Masteron Enanthate zwakke anabole steroïden, en het wordt gewoonlijk onafhankelijk gebruikt met andere anabole steroïden eerder dan. Masteron Enanthate is vrij veiliger dan anabole steroïden met dodelijke bijwerkingen.

 

 

Specificaties:
 

Test

Analysenorm

Resultaten

Beschrijving

Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder

Wit Kristallijn Poeder

Smeltpunt

63℃-69℃

65℃-68℃

Specifieke Omwenteling

+20º-+30º

+25.6°

Verlies bij het Drogen

≤0.5%

0,32%

Residu op Ontsteking

≤0.1%

0,02%

Analyse

≥97%

99.7%

Conclusie

Ben in overeenstemming zijn met Ondernemingsnorm

 

 

 

Van het de Inhouds Wettelijke Ruwe Steroid Poeder van 99% Drostanolone Analyse 98,7%, Ondernemingsnorm

 

 

Andere Informatie:

 

Adviseer producten:
 
Populaire Steroïden,  (E-mail: lilylily@tutanota.com)
1 testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
2 testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
3 testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
4 testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
5 testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
6 testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
7 testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
8 testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
9 Sustanon 250  
10 1-testosteron Cypionate  
11 Turinabol CAS: 855-19-6
12 mondelinge Turinabol CAS: 2446-23-3
13 Stanolone CAS: 521-18-6
14 Nandrolone Decanoate (DECA) CAS: 360-70-3
15 Nandrolone Cypionate CAS: 601-63-8
16 Nandrolone Phenypropionate (NPP) CAS: 62-90-8
17 Boldenone Acetaat CAS: 2363-59-9
18 Boldenone Undecylenate (Equipoise) CAS: 13103-34-9
19 Drostanolone Propionaat (Masteron) CAS: 521-12-0
20 Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1
21 Methenolone-Acetaat (Primobolan) CAS: 434-05-9
22 Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
23 Trenbolone-Acetaat CAS: 10161-34-9
24 Trenbolone Enanthate  
25 Trenbolone Hexahydrobenzyl Carbonaat CAS: 23454-33-3
26 Epiandrosterone CAS: 481-29-8

Mondelinge Steroïden  (E-mail: lilylily@tutanota.com)
27 Anavar CAS: 53-39-4
28 Anadrol CAS: 434-07-1
29 Winstrol CAS: 10418-03-8
30 Dianabol CAS: 72-63-9
31 Superdrol CAS: 3381-88-2

Anti-oestrogeen  (E-mail: lilylily@tutanota.com)
32 Tamoxifen-Citraat (Nolvadex) CAS: 54965-24-1
33 Clomiphene-Citraat (Clomid) CAS: 50-41-9
34 Toremifene-Citraat (Fareston) CAS: 89778-27-8
35 Femara CAS: 112809-51-5
36 Aromasin CAS: 107868-30-4
37 Proviron CAS: 1424-00-6
38 Arimidex CAS: 120511-73-1
39 Formestane CAS: 566-48-3
40 Cabergoline (Caber) CAS: 81409-90-7
41 Finasteride CAS: 98319-26-7
42 Dutasteride CAS: 164656-23-9

SARM  (E-mail: lilylily@tutanota.com)
43 Ostarine (mk-2866) CAS: 841205-47-8
44 Cardarine (GW-501516) CAS: 317318-70-0
45 Andarine (S4) CAS: 401900-40-1
46 Ligandrol (lgd-4033) CAS: 1165910-22-4
47 Ibutamoren (mk-677) CAS: 159752-10-0
48 RAD140 CAS: 118237-47-0
49 SR9009 CAS: 1379686-30-2
50 YK11 CAS: 431579-34-9

Geslachtsverhoging  (E-mail: lilylily@tutanota.com)
51 Avanafil CAS: 330784-47-9
52 Vardenafil CAS: 224785-91-5
53 Dapoxetine CAS: 119356-77-3
54 Tadalafil CAS: 171596-29-5
55 Sildenafil citraat CAS: 171599-83-0
56 Vardenafil Waterstofchloride CAS: 431579-34-9
57 Dapoxetine Waterstofchloride CAS: 431579-34-9
58 Yohimbine Waterstofchloride CAS: 65-19-0

Farmaceutische Tussenpersoon (E-mail: lilylily@tutanota.com)
59 T3 CAS: 55-06-1
60 T4 CAS: 51-48-9
61 ethyloleaat (EO) CAS: 111-62-6
62 Benzyl Alcohol (BA) CAS: 100-51-6
63 Benzyl Benzoate (BB) CAS: 120-51-4
64 de Olie van het druivenzaad (GSO) CAS: 85594-37-2
2,4-dinitrofenol 65 (DNP) CAS: 51-28-5
66 1,3-Dimethylpentylamine (DMAA) CAS: 13803-74-2
67 4-Acetamidophenol (Paracetamol) CAS: 103-90-2
68 Tauroursodeoxycholic Zuur CAS (van TUDCA): 14605-22-2
69 Dextromethorphan Hydrobromide (DXM) CAS: 6700-34-1

 

Concurrentievoordeel:

 

1, Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: U.S norm
2) Alle Purity≥99.8%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

2, snel en veilige levering
1) Het pakket kan binnen 8 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Tarief ≥99.8% van de douanepas
4)Wij verstrekken re-schipbeleid.
5) Wij hebben pakhuis in Australië, Canada en Engeland, hebben wij hopen van voorraad in het pakhuis, kunnen aan u direct van ons buitenlands pakhuis verschepen!

 

3, over de hele wereld hebben wij cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De eis van vergaderingsklanten is onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Contactgegevens
Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: jiacheng

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)