Zhuhai jiacheng Sc.i. & Technologie. Co., Ltd

     Fabrieks directe verkoop, veilige levering, en 100% zeker om reshiping

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Anabool Steroid Hormoon voor verkoop
Van goede kwaliteit Anabool Steroid Hormoon voor verkoop
Ik wil zeggen voor alles DANK U ik met onze zaken uiterst gelukkig ben. De kwaliteit van het poeder is uitstekend! Mijn zaken groeien snel!

—— Devan

Wij tessted alle producten, gebruikten wij analitycal verwijzing van sigmaaldrich en ik ben gelukkig met resultaten, was de zuiverheid van alle poeder overal 99%

—— Rob

Uw Hg is zeer goed! dank u! Ik zal opnieuw na 10days komen, heb ik 500kits nodig.

—— John

Ik ben online Chatten Nu

Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd

1 2 3
Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd
office2 Onze lab Onze lab

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : jiacheng
Jaarlijkse omzet : 500,000-800,000
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 90% - 100%
De Biotechnologieco. van Zhuhaijiacheng, Ltd is gespecialiseerd in Onderzoek, Productie, Proces en Verkoop. Zijn de bedrijven hoofdproducten Steroïdenpoeder en Cinnamic reeksen. Zij worden wijd gebruikt in geneesmiddelen, voedsel, drank, schoonheidsmiddelen, voedselsupplementen, gezondheidsproducten en andere industrieën.

Hebben diverse chemische de grondstoffenproducten van ons bedrijf stabiele en betrouwbare kwaliteit, zijn het grootste deel van onze producten met de behoeften van FCC in overeenstemming, worden USP en BP, het hoofdzakelijk in het buitenland verkocht aan apotheekbedrijf en gezondheidszorgbedrijf in, zoals de V.S., Canada, het UK, Brazilië, Nederland, Ierland, Nieuw Zeeland, Oostenrijk, Australië etc.

Wij hebben absoluut voordeel, dat op de ervaring van meer dan 10 jaar in deze industrie wordt gebaseerd, hebben wij perfect productiebeheersysteem, kwaliteitsborgingsysteem en het systeem van de verkoopdienst opgezet.

Wij hebben de veiligste verzendwijze, en wij hebben eens vrij reshipping beleid, middelen voor het geval dat het pakket dat wij hebben verscheept wordt gegrepen, zullen wij opnieuw kostenloos verschepen, zodat worden onze cliëntenbelangen beschermd.

Wij hebben pakhuis in Australië, Canada en Engeland, hebben wij hopen van voorraad in het pakhuis, kunnen aan u van ons buitenlands pakhuis direct verschepen, om uw zorg van het krijgen te vermijden die door douane wordt gegrepen! Als u tot 50kg kunt opdracht geven of hierboven in één keer, kunt u een grote korting hebben! Wij zullen onze goederen aan u door overzees, schone douane in zowel China als buitenland verschepen, kunt u uw partners vragen die in deze industrie zijn om tot producten samen opdracht te geven om uw kosten te verminderen, om uw winsten te maximaliseren! Het overzeese verschepen wacht op u!

 

Contactgegevens
Zhuhai jiacheng Sci. & Tech. Co., Ltd

Contactpersoon: Mrs. Chen

Tel.: 86--17876936866

Fax: 86-756-8673440

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)